Natali Building – La Spezia

  • natali building ok
  • natali building
  • natali building
  • natali building
  • natali building
  • natali building
  • natali building
  • natali building

About This Project

The area of a former refinery ​located ​ northeast of La Spezia has been submitted to environmental remediation and​ industrial redeployment w​ith construction of new buildings.​
The goal of Natali Building was the use of non-permeable surfaces, preserving the existing green area.
​The 18m tall stairway concrete wall in the core of the building was moulded with a RECKLI Friesland formliner. The chiaroscuro effect is ​obtained by the natural light coming from the large skylight.

Design by: Studio Manfroni & Associati
Construction company: Cooperativa Cattolica Costruzioni Edili

Condividi sui social
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Location

La Spezia

Type

Office building

Material

RECKLI Formliner 2/175 Friesland

Category

Case Study